Heerlijk de zomer in + winactie (gesloten)

image_pdfimage_print

Zomer

Ohh wat verlang ik naar de zomer, een heerlijk zonnetje, zonnebril uit het stof halen, met korte mouwen naar buiten kunnen. Gewoon heerlijk genieten. Het enige wat ik nog mis tijdens de zomer is een heerlijke tuin om ervan te genieten. Wij hebben dan wel een balkon, maar als de zon erop staat vind ik het vaak te heet om het een paar uur vol te houden. De afgelopen tijd heb ik gemerkt dat een tuin echt wel genieten is met heerlijk weer. Wat heb ik vaak al in de tuin gezeten bij Ohanahome. De heerlijkste plekjes heeft ze daar in de tuin. Zelfs hangt er een hangmat, maar heb er nog altijd niet in gelegen. Waarom, ik durf niet zo goed. Misschien wel bang om eruit te vallen. (haha) Ik kijk dus heel erg uit naar de zomer, ook al heb ik zelf geen tuin. Geniet wel op mijn manier van het heerlijke zonnetje.

Hangmat/hangstoel

Een hangmat of hangstoel is geweldig om te krijgen maar ook zeker om te geven. Je kan hem in de tuin hangen, maar ook op het balkon of zelfs in huis. Zelf zou ik alleen voor de tuin kiezen, de twee andere opties lijkt mezelf niet zo,n fijn idee. Maar dat is ieder zijn/haar keus waar je deze ophangt. Zo ben ik eens even gaan rondneuzen op de site, ik kwam heel wat leuks tegen. Ook zag ik dat ze niet alleen 1 persoon hangmatten hebben maar ook voor 2 persoon. En wat ik het leukste vond wat ik zag was dat ze er zelfs eentje hebben voor je baby. (of ik dat zo veilig vind weet ik nog zo net niet)image_519Je kan de hangmat voor jezelf ophangen, maar er zijn ook hangmat standaard te koop. Zelf vind ik de hangstoelen wel erg leuk eruit zien, ook ben ik wel benieuwd of dit echt zo relax is als het eruit ziet.
tropical_lounger_sunny

Winnen

Hoe ga jij relaxen deze zomer! Naar het strand om daar bruin te bakken, met je kinderen naar het buiten zwembad. Nee jij gaat heerlijk relaxen in je eigen tuin dit jaar. Want ik mag een hangmat/hangstoel naar keuze weg geven. Wil jij kans maken hierop reageer dan met een geldig email adres op deze post en graag zou ik zien dat je mijn facebook liked.
Je kan meedoen t/m 5 april. De winnaar krijgt via de mail op 6 april bericht van mij.

– Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking-

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

14 thoughts on “Heerlijk de zomer in + winactie (gesloten)

 1. Wat een super leuke winactie zeg.
  Ik doe graag mee met deze actie. Wij hebben zins november voor het eerst een tuin. Ik herken je verhaal wel dat je een tuin mist als je alleen een balkon hebt. Daarom zou een hangmat of hangstoel een ideale toeging zijn voor onze nieuwe tuin die wij volgende maand gaan aanleggen

 2. Wat een geweldig leuke winactie! Doe graag mee.
  zou graag een hangstoel willen winnen, dan kan ik straks mijn kleintje heerlijk voeden, en samen in de tuin relaxen., als wij in de tuin zitten.

 3. Ja heel leuk ook ik wil wel winnen maar dan niet voor me zelf onze tuin is nog niet af maar voor een heel klein jongetje kan hij lekker in de tuin met mooi weer

 4. Super leuke winactie zeg, fijn dat je bij Ohanahome in de tuin kunt zitten (ik weet hoe vervelend het is om alleen een klein balkon of gedeeld balkon te hebben, hebben nu gelukkig een tuintje :))

 5. Geweldig om in de veranda te hangen. Dan komt het echte zomergevoel vanzelf.

  Vorige zomer lagen we ergens anders, vlakbij de camping, in een hangmat. Wat een ontspannen gevoel zeg. Daar denken we nu nog wel eens aan terug.

  Móchten we ‘m winnen, dan wordt het genieten in onze achtertuin!

  groetjes B. Te Boekhorst-Bosman
  (b.bosman@hotmail.com)

 6. Wauw wat super! We krijgen over twee weken de sleutel van het nieuwe huis! De tuin is nog kaal en kan wel wat gezelligheid gebruiken, tevens ligt het op het zuiden, waardoor we heeeeerlijk in de hangstoel een boekje kan lezen (en ik een wijntje drinken). Door de verhuizing gaan we dit jaar niet op vakantie, dus dit zal het een beetje goed maken.
  Ik heb je facebook geliked!

 7. Geweldig!! De Hangmat ‘Barbuda’ Ocean is waanzinnig mooi, en lijkt mij superfijn!! Ik ga het gelijk delen!! #duimen

 8. Ik doe graag mee. Niet voor mezelf, maar zou hem graag winnen voor een vriendin die al 2 jaar aan het revalideren is. Ik gun haar een mooie en ontspannen zomer in een hangstoel op haar veranda.

 9. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen. Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud. Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Maar deze prijs breng me alsnog in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen….

 10. Hoe leuk is dit! Ik zie me al helemaal zitten hoor, lekker in het zonnetje met een tijdschriftje! We hebben eerder een hangmat gehad, maar die is helemaal uitgescheurd…. 3 keer raden wie er in zat toen dat gebeurde! Ik zou dolgraag weer een hangmat in de tuin willen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge