Kaart van de maand {1}

image_pdfimage_print

Ik kreeg een heel mooi cadeautje van een heel speciaal persoon in mijn leven die ik heb leren kennen via Mirre. Ik kreeg een setje orakelkaarten (magische boodschappen van de elfen) Nu ben ik van plan om elke maand hier een kaart te laten zien die ik heb getrokken met de boodschap erbij.

Ik vind het vaak bijzonder dat de kaart klopt op het moment dat je hem trekt. Vandaag trok ik een geweldige kaart, met dubbele betekenis.

De eerste betekenis is niet zo moeilijk dat is mijn zwangerschap zelf. De tweede betekenis is dat ik dingen aan het helen ben van mijn eigen geboorte. Ik heb net twee intensieve dagen gehad. De geboorte workshop op Mirre.

20161214_194527-620x465

Zwangerschap

De geboorte van een kind brengt rijke zegeningen mee, voor jou en voor de wereld.

Deze kaart geeft aan dat jij, of iemand uit je nabije omgeving op dit moment een kind verwacht (of heel binnenkort zwanger zal zijn). De elfen vieren de geboorte van deze geweldige nieuwe baby op deze aarde, want dit kind is een engel van vreugde en licht, en zal vele positieve nieuwe dingen in je leven brengen. Deze kaart kan ook duiden op een ophanden zijnde adoptie van een kind.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Er is een belangrijke geboortedag op komst, en de elfen zullen je helpen deze dag te vieren
  • Wees alert voor de geboorte van een nieuw project
  • Er is onlangs een baby geboren die in jouw leven belangrijk is
  • Deze kaart kan ook wijzen op een  zwangerschap of geboorte van een huisdier
  • Je bent aan het herstellen van een pijnlijke ervaring rond een zwangerschap
  • Je bent klaar voor een grote verandering in je leven
Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge