Verhuizen

image_pdfimage_print

Huizenjacht

Eindelijk mag ik er nu vrijuit over schrijven. Want alles is nu helemaal rond. Wij hebben super leuk nieuws want we hebben een huis gekocht. We zaten al een tijdje met de gedachten dat we wilde verhuizen. Maar hier weg gaan en opnieuw huren was geen optie, omdat we dan twee keer zoveel zouden gaan betalen. Dus hebben we uiteindelijk de grote stap gezet om een huis te gaan kopen. Dit is echt wel een heel spannend avontuur. Eerst moesten we gaan uitzoeken wat we konden gaan uitgeven voor een huis, toen we dat wisten zijn we officieel gaan rond kijken voor een huisje. Eerst alleen in Beijum waar we nu wonen. Daar hebben we dan ook een eerste bezichtiging gehad in een huis. Maar dit bleek niet helemaal naar wens wat we zochten. Dus zijn we verder gaan kijken. Alleen het aanbod in onze wijk is niet heel groot en besloten we verder te gaan kijken. Online zagen we in Ten Boer wel een leuk huis, maar de buurt kennen we niet. Dus we zijn op pad gegaan en daar eens gaan rondkijken. Het huis van de buitenkant bekeken. En we dachten toen daar gaan we gewoon op reageren. Helaas kregen we hier de kans niet voor om het huis te bezichtigen want we kregen al te horen dat hij onder voorbehoud verkocht was. Dan maar weer verder kijken. In Winsum zagen we toen een leuk huis, maar ook dit dorp kennen we nauwelijks. Weer op pad en het dorp een beetje te gaan verkennen. Wat zag het er heerlijk rustig en vredig uit. Zelfs het huis zag er van de buitenkant goed uit. Dus we trokken onze stoute schoenen aan en ook hier reageerde we op.

Bezichtiging 

Voor dit huis werden we uitgenodigd om te mogen komen kijken. En tot onze verbazing vonden we het beide een heel leuk huis. Echt wel naar onze wensen. Mijn wens was voornamelijk een beneden woning met tuin, een kamer extra dan we nu hebben en een vrij ruime keuken. En alles was hier gewoon aanwezig. Alleen we kregen wel te horen dat als we geïnteresseerd waren dat we gelijk een bod moesten doen. Er was nog een ander stel geïnteresseerd en na ons kwam er nog iemand kijken. We maakte contact met onze hypotheker, maar helaas was hij niet aanspreekbaar. Ja wat doe je dan. We besloten er samen voor te gaan en gewoon toch een bod uit te doen. We wilde de kans niet voorbij laten gaan. Hierna is er dus een hoop geregel en papierwerk aan te pas gekomen. Gelukkig werden we daarmee geholpen door de hypotheker. Wat spannend allemaal, want dit is helemaal nieuw voor ons. Het heeft allemaal even geduurd, maar nu kunnen we echt zeggen dat alles rond is en dat we eind maart gaan verhuizen naar Winsum.

Een nieuw begin

Hoe spannend ik het ook vind deze nieuwe veranderingen, hoe leuk ik het ook vind. We gaan gewoon uit onze vertrouwde wijk weg, eerst vond ik dat eigenlijk heel moeilijk. Maar nu ben ik heel blij dat we uit deze wijk weg gaan. Echt een heel nieuw begin gaan we maken. Een nieuw huis in een nieuwe omgeving. Naast het verhuizen is natuurlijk een baby op komst. We gaan een mooi nieuw jaar in met nieuwe kansen. Ik denk dat ons leven heel erg gaat veranderen. Ja ik vind het heel eng, maar we gaan echt een mooie toekomst tegemoet ik weet het zeker.

Een paar foto,s voor een indruk

843_2160

873_2160

872_2160

858_2160

863_2160

Hebben jullie een huur of koop woning?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Verhuizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge