Liefde voor… #2

image_pdfimage_print

Ik heb weer een klein leuk lijstje gemaakt waar ik dankbaar voor ben… Ondanks ik onwijs moe ben, ben ik ook echt super gelukkig nu. Er zijn veel vervelende dingen gebeurd, en er zijn nu zoveel ziekenhuis afspraken. Maar er zijn ook zoveel mooie dingen waar ik zo vrolijk van wordt.

liefde voor3Waar ben jij dankbaar voor vandaag?

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

2 reacties

  1. Kimberly schreef:

    Wat een prachtig lijstje zeg! En wat een mooie jongen hebben jullie zeg, wat een schatje!!
    Kimberly onlangs geplaatst…Foto blogje – Ons tripje naar Groningen!My Profile

  2. Nicole schreef:

    Vandaag staat het bezoekje aan de cardioloog op de planning. Ik ben dankbaar vandaag dus voor de hulpverlening die we in dit land hebben!
    Nicole onlangs geplaatst…Mijn week volgens instagram #1My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?