Mama kijkt anders – Vies&Natuur

image_pdfimage_print

Het mama kijkt anders project is bijna ten einde, hierna komt er nog 1 blog online erover. En dan is het echt voorbij….

 

Mijn kleine draakje spuugt regelmatig, en dan krijg je dit soort beelden op de foto. Ik legde dit dus vast omdat ik wist dat dit thema eraan kwam. Aww mijn arme kleintje helemal zichzelf onder gespuugd.
wpid-img_20140812_135556.jpg
Deze mama is gek op bloemen, als ik ze tegenkom gaan ze vaak even op de foto. Heb dan ook een kleine collage gemaakt van de bloemen die ik de afgelopen week tegen kwam.
image

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

2 reacties

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Je kindje heeft zich behoorlijk ondergespuugd inderdaad.
    Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Bakken met Karin: reviewMy Profile

  2. Marlissa schreef:

    Ahh Wat een schatje jullie kleine!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?