Memory of Daan 14

image_pdfimage_print

Dit is de laatste foto die is gemaakt samen met mijn moeder en Daan. Wat was ik blij dat ze nog even langs kwam. De eerste keer dat ze thuis bij ons kwam voor hem, vond ze het moeilijk om hem in het hart te sluiten. Daarom maakte het me zo blij dat ze hem nu wel gewoon in haar armen bleef houden. Daan maakte ook voor het eerst contact met haar. Wat voelde dat goed voor mij maar ook zeker voor mijn moeder.

Dankbaar voor deze lieve foto. Mijn mama en Daan.

IMG_22570133669080

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

2 reacties

  1. Anneleen schreef:

    Een prachtige foto, om te koesteren!
    Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: I’m back on track! #7My Profile

  2. Lonneke schreef:

    Ik kan me goed voorstellen dat je deze foto koestert. Ik denk dat alle foto’s van hem je heel heel dierbaar zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?