Memory of Daan 2

image_pdfimage_print

Vandaag is het precies een half jaar geleden dat Daan zomaar uit het niets in mijn armen voorgoed in slaap viel. Wat klinkt dat lang geleden, het voelt lang geleden. Maar eigenlijk is het nog maar zo vers. De tijd gaat veelte snel. Ik mis mijn kleine mannetje zielsveel. Ik mis wie ik zelf was…

De eerste keer buidelen met papa. Hierbij smelt ik gewoon weg, mijn 2 mooie mannen.
2014-05-17 12.24.24 klein

 

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

3 reacties

 1. Odile schreef:

  Pfoe… je woorden “Ik mis wie ik zelf was” komen heel hard binnen. Ik kan het me zo voorstellen.. Wat een gemis.
  Odile onlangs geplaatst…TAG: BlogspiratieMy Profile

 2. MamavanElara schreef:

  Wat een kleine bink zo op de foto. Veel sterkte vandaag.
  MamavanElara onlangs geplaatst…Gewoon… Zomaar.My Profile

 3. Anneleen schreef:

  Prachtige foto! Dikke knuffel!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 5My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?