Valentine’s Day Helpling (Gesloten)

image_pdfimage_print

Ben je altijd zo druk in de weer met bijvoorbeeld mama zijn, of altijd maar aan het werk. Schiet daardoor het huishouden erbij in. En wil je nu even lekker tijd maken voor jouw en je partner op Valentijnsdag, maar is je huis eigenlijk een zooitje… Of heb je gewoon eens een keer even helemaal geen zin om je huis schoon te maken. Dan heb ik hier de oplossing. Helpling gaat jouw helpen in het schoonmaken van je huis. Hoe gaaf is dat?
Ik mag iemand blij maken met 3 uur schoonmaak hulp. Het enige wat ik aan jouw vraag is te vertellen waarom jij deze 3 uur schoonmaak hulp verdiend.

(buiten valentijn om mag je ook gebruik maken van deze hulp)
12 februari 2015 sluit de aanmelding voor deze actie, dus wees er snel bij…
De winnaar krijgt mail.

Laat het in de comment achter.

Valentine's Day with helpling

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

7 thoughts on “Valentine’s Day Helpling (Gesloten)

 1. Wat een leuk idee ik wil mijn schoonmoeder wel op geven omdat ik zelf geen tijd heb en omdat zei last van reuma heeft en haar man al zoveel doet maar ik gun het jouw ook debbie iemand die je weer even lekker helpt zo dat alles weer een keertje aan de beurt komt

 2. Ik zou het mezelf gunnen dat ik even ontlast wordt in het huishouden. De dystrofie en herseninfarcten hebben hun tol geëist. De ernstige hersenschudding maakt dat ik steeds verder achter ga lopen. Met twee zorgenkinderen valt het dan niet altijd mee…

 3. Mijn gezondheid zou het verdienen, maar gelukkig zijn we samen thuis en heb ik mijn eigen hulp.
  Wij zijn gepensioneerd en man deed het tijdens zijn drukke baan ook al.
  Ben benieuwd hoe het gaat af lopen

 4. Oooo dit kunnen we heeeeel goed gebruiken!
  Hier een druk gezin met 3 kids.
  Papa zijn hand in het gips en kan niks. En een mama die er ff helemaal doorheen zit!
  Graaaaaaaag 🙂

 5. Ik gun het mijn tante, die op zijn zachtst gezegd een kl*te jaar heeft gehad… Ik heb geen zin/vind het niet netjes om hier haar hele verhaal in het openbaar te delen, maar na dat rot jaar ontdekten ze ook nog eens dat ze borstkanker heeft. Door de bestralingen en nu de chemo is ze erg moe, dus dit zou super fijn zijn voor haar!
  Northflix onlangs geplaatst…Smaaktest: Coca Cola Life vs. Coca Cola ZeroMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge