Mijn leven met kleuter 7

image_pdfimage_print

Ik moet er weer even inkomen met foto’s maken en ze dan ook plaatsen op Instagram. Dus volgende week hopelijk wat meer kiekjes uit ons leventje.

Wat was het heerlijk weer de woensdag, ik was toen onderweg naar Valthe met de bus. Ik had een sessie, weer voor de eerste keer. Waar ik jaren geleden veel kwam. Niet meer dezelfde plek, wel dezelfde begeleidster. We hebben twee uur gepraat over waar ik nu sta, waar ik tegenaan loop, en wat mijn hulpvraag is. Zo kunnen we het traject starten om aan mijn boze buien te werken.

Al eventjes geleden waren we in de grote speelgoedwinkel, even kijken voor cadeautjes denk ik. En Max wil dan ook iets uitzoeken, maar hij mocht toen alleen kijken wat hij mooi vond om te hebben. We besloten op dat moment dat als de nieuwe maand met geld begint hij iets groots mocht uitzoeken. Nou zijn we van het weekend terug gegaan naar dezelfde speelgoedwinkel. En deze hele te gave vrachtwagen is het geworden van Bruder. Hier hebben zulke mooie wagens van. En dit mannetje is er enorm blij mee.

Waar maak jij je kind blij mee als hij/zij naar de speelgoedwinkel mag?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge