Mijn nieuwe mobiele telefoon

image_pdfimage_print

Sinds een aantal weken heb ik een nieuwe mobiele telefoon, waar ik zeer tevreden over ben. Het is de Samsung galaxy note 3 geworden, en wat een verschil met de iphone. Ik wilde een keer weer iets nieuws en aangezien iphone niet echt vernieuwend is vind ik koos ik dit keer weer voor een samsung. Het is allang geleden dat ik een samsung had en dus met android werkte dus is dat wel weer even wennen geweest. Maar nu weet ik niet beter meer. Waar ik het meest vrolijk van wordt van dit toestel is dat de batterij erg lang mee gaat. Waar de iphone begin van de avond leeg was gaat deze nog even door zelfs tot de volgende dag. Dat is dus echt een heel groot voordeel, want dat was altijd waar ik me dood aan ergerde. 2014-01-09 12.10.11

Het toestel is ook lekker groot dus een mooi groot beeld, maar dat mag ook wel voor een note. Eerst dacht ik misschien iets te groot, maar nee ik ben met de grootte ook zeker tevreden. Ook maak je er mooie foto,s mee, en aangezien ik die bijna dagelijks wel maak is dat mooi meegenomen.

2014-01-09 16.17.21
Er moest natuurlijk ook een hoesje omheen voor bescherming, want zo,n mooie dure telefoon is zonde als hij beschadigd. Eigenlijk al voordat ik hem had was ik al rond wezen kijken naar hoesjes, en deze met vlinders is het helemaal voor mij. Je kan er ook nog als je zou willen pasjes in doen en eventueel zelfs geld in weg stoppen. Tot nu toe heb ik dat er nog niet voor gebruikt. Maar ben zo blij met mijn nieuwe mobiele telefoon en hoesje erom heen.

Wat voor mobiele telefoon heb jij momenteel, en ben je er tevreden mee?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Mijn nieuwe mobiele telefoon

 1. Ik heb de samsung galaxy S4…

  Over de telefoon zelf weinig te klagen maar over Kies Air en de service van samsung des te meer!
  Voor mij zeker een grote reden om volgend jaar bij verlenging weer eens naar de dan verkrijgbaar zijnde iphone toestellen.
  Ok je hebt gelijk dat ze niet vernieuwend zijn… maar met apple en itunes nooit problemen gehad!

 2. Lieve mensen begin de ochtend met een lach.
  Ik heb een Nokia, waar ik alleen mee bel, zelden en je kunt ook sms jes versturen.
  foto,s kan geloof ik ook.
  Maar ik heb er niks mee.
  Maar veel plezier met de nieuwe telefoon Debbie.

  Ben al blij dat ik mijn tablet een beetje kan bedienen.
  Zal de leeftijd zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge