Take a look at my life *week 9*

image_pdfimage_print

Wat een week zeg, een week van de sleutels krijgen van ons nieuwe huis. Klussen, schoonmaken, wandelen en eerlijk gezegd erdoor heen zitten voor mij. Het valt niet mee niet genoeg rust krijgen terwijl je in de laatste trimester van de zwangerschap zit. Ik ben ook echt wel flink over mijn grens gegaan. Dus het wordt nu tijd om iets meer rust te gaan nemen.

Maandag was het dan eindelijk zover, we hebben de sleutel gekregen van ons nieuwe woning. Dus we konden dan ook gelijk deze dag aan de slag ermee. Voor ik het wist lag het hele behang eraf door mij. Dit wordt de nieuwe babykamer. Echt had tien minuten werk van het behang eraf halen. Verder hoefde we nergens behang eraf gehaald te worden.Als je gaat klussen dan komen de bouwwinkels uiteindelijk je neus uit. We hebben dus al vaak deze winkel gezien. Deze keer was het eerst nodig om wit verf te halen, zodat de meeste muren fijn wit gemaakt konden worden. En ja natuurlijk ook het plafond overal. De keuken is zo goed als schoon, dus de dingen die al in het huis stonden kon ik plaatsen in de keuken. Wat ben ik blij met deze mooie keuken zeg.Omdat ik het niet de hele tijd trek in dat huis met die rommel, geen rust en noem maar op. Ga ik gewoon ook af en toe op pad. Zoveel kan ik toch niet in het huis betekenen. Ik ben dus al eventjes een beetje de buurt aan het verkennen geweest. En ik ben nu al blij met wat ik zie in Winsum.De openhaard wordt geverfd dus een mooi klusje voor mij om hem licht op te schuren voordat mijn partner het gaat verven. Schoonmaken, schoonmaken, schoonmaken. Na het verven van mijn partner kon ik de verf spetters van de plinten verwijderen. Leuk klusje NOT. Op de grond zitten is niet mijn ding momenteel met de zwangerschap. Maar ben ook blij dat ik af en toe wat kan beteken in ons huis.Ja ik zei het al schoonmaken. Onze slaapkamer is nu helemaal gereed voor de meubels erin te plaatsen.

Na een week ben ik het echt spuugzat, ik zit er echt helemaal doorheen. En ben het huis uit gevlucht in de middag. Het is me te druk met mijn schoon familie, de rommel en de herrie om mij heen. Het was prachtig weer en na een stukje wandelen ben ik even op een bankje gaan zitten genieten van het zonnetje. En ook even een stukje voor mijn blog schrijven. Kijk dan wat een rustgevend uitzicht.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life *week 9*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge