Project: Mama kijkt anders

image_pdfimage_print

mama-kijkt-anders-1

Er is een leuk nieuw project gestart in blogland. Nicole van Meisje-Eigenwijsje is “Mama kijkt anders” gestart. En dat klonk wel erg leuk, dus ben ik eens verder gaan lezen wat het nu precies inhoud. En dacht leuk ik ga een poging doen hier aan me te doen. Naast dat ik nog maar net mama ben is dit best een leuk project maar ook wel moeilijk omdat hij nog zo klein is. En dus eigenlijk de hele dag door slaapt. En daarnaast heb ik nogal wat te verduren sinds hij geboren is. Maar het is natuurlijk een heerlijke afleiding naast alle ellende die we nu even meemaken. Ik wil gewoon alleen genieten van ons mannetje en dat is best heel moeilijk nu. Ja zeker genieten we hier volop als ik de rust ervoor krijg. Het is ook gewoon een heerlijk mannetje. Dus JA ik doe gewoon mee.

Wat houd het project nu eigenlijk in:

Hier onder vind je een lijstje met 14 onderwerpen. Het is de bedoeling dat je elke dag een foto maakt van het onderwerp wat bij die dag hoort. Dus er staat bijvoorbeeld bij dag 3 “haar” dan maak je een foto van datgene wat je daaronder verstaat! Er is geen goed of fout, het is de manier hoe jij kijkt en hoe jij denkt. Het is wel de bedoeling dat het past bij het moederschap. Het is namelijk mama style. Dus betrek je kind erbij of de spullen van je kind of dingen waar jij waarde aan hecht wat betreft het moederschap.

lijst-mama-kijkt-anders-195x300

 

Hoe kan ik meedoen

Je kunt meedoen door op Instagram je foto te posten met de hashtag #mamakijktanders en door erbij te vermelden bij welke dag het hoort. Je hoeft niet perse op de dag zelf de foto te plaatsen zolang het duidelijk is bij welke dag het hoort is het ook al prima. (dus als je het een keer vergeet is er niets aan de hand) Heb je geen Instagram of wil je het liever via een ander medium doen kun je ook de foto plaatsen in de facebookgroep die ik hiervoor speciaal heb aangemaakt. Heb je ook geen facebook of wil je het liever niet gebruiken is er ook nog de optie om de foto via e-mail te versturen. Wil je het allemaal? Graag! Hoe meer mensen er posten, hoe meer bereik en hoe meer mensen wellicht mee willen doen.

Uiteraard mag je er ook over bloggen, gebruik dan aub wel het logo dat je bovenaan dit artikel ziet staan en vermeld daarbij hoe mensen mee kunnen doen.

(Ik zal er dan ook over gaan bloggen, en je zal mijn foto,s zeker op instagram tegen komen.)

Het project start op 1 augustus, en zal 2 weken duren.

Wat gebeurd er met de foto,s

Nicole zal per week, dit is dus 2x, een artikel maken met daarin collages van de foto’s die gemaakt zijn. Dit geeft echt een gaaf effect en daarmee zal ook te zien zijn dat elke mama anders is en dat anders niet gelijk verkeerd is maar gewoon.. anders!

Ik ben in ieder geval heel nieuwsgierig naar iedereen die mee doet en naar alle leuke foto,s. Als je hieraan meedoet, meld het even in de comments en je instagram erbij als je daar de foto,s op zet dan ga ik je volgen.

 

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

4 reacties

 1. Mama's Jungle schreef:

  Leuk project, ben erg benieuwd naar de collages want inderdaad iedere mama is anders 🙂
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Tips voor een leuk levenMy Profile

 2. Nicole schreef:

  Super dat je meedoet!
  Nicole onlangs geplaatst…Babyherinneringen bewarenMy Profile

 3. Joyce schreef:

  Leuk dat je ook mee doet!
  En Daan hoeft voor de meeste foto’s niet wakker te zijn toch? Je kunt ook spullen van Daan gebruiken. Hartstikke leuk!

 4. Deirdre schreef:

  Leuk!! ik doe ook mee 😀
  Deirdre onlangs geplaatst…Op zoek naar een moederfietsMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?