Streamteam event

image_pdfimage_print

Ik werd uitgenodigd door Netflix om een bloggers event bij te wonen. Wat voelde ik me speciaal die middag/avond. Zeker toen ik merkte dat ik maar 2 handjes vol mensen er waren. Ik dacht een druk event mee te maken maar dat was het niet. Daarom extra speciaal dat ik hier bij mocht zijn.

Vervoer werd geregeld door Netflix, zo gaaf. Ik werd opgehaald door een vette auto met een wel erg gezellige chauffeur. Had een voorstel gedaan om samen met mede streamteam blogger Joyce te reizen. Dus die gingen we ophalen voor we naar Amsterdam reden.

Dit uitje was zo nodig voor me. Even niet alleen mama zijn maar echt even iets voor mezelf. En wat heb ik van de avond genoten. Gezellige mensen ontmoet en heerlijke hapjes geproefd. Heb dingen gegeten die ik nog nooit had gegeten. En hoe verrassend nog lekker ook. De hapjes stonden allemaal in thema van Netflix series. Ik at voor het eerst in mijn leven gambas, en dacht dat vind ik vast niet lekker. Maar dat was het wel. Ook at ik springrolls, omdat ik niet zo, n vis liefhebber ben deelde ik samen met iemand de vegetarisch variant erop.

Joyce en ik hadden een hoop te kletsen en zo was de rit naar Amsterdam zo voorbij. Het was erg gezellig om met haar in deze luxe vervoerd te worden.
10685276_10202785285653718_210013502_nBij binnenkomst kennis maken met de andere, en een lekker drankje drinken. Toen iedereen er was zijn we naar de boven verdieping van het huis gegaan. Daar kregen we filmpjes te zien van andere stream team leden uit het buitenland. Naar beneden was het genieten van verschillende hapjes en drankjes.

Ondertussen kregen we van Vivian Reijs tips voor lekkere gezonde hapjes voor de kids. Er werd chips gemaakt van zoete aardappel. Ook heb ik humus geproefd met heerlijke groentes en brood. Ze vertelde mij nog om het eerste hapje aan mijn kleine Daan avocado te laten proeven. 🙁

De tijd was aangebroken om weer naar boven te gaan om een nieuwe Neflix serie te kijken. We waren gewaarschuwd dat het een enge serie is. Helaas 1 voor 1 haakte af. Ik en nog een ander bleef zitten. Maar omdat ik het leuker vond met de andere zijn. Besloten we ook naar beneden te gaan. Dus hebben we nog heerlijk zitten kletsen onder een genot van een drankje. De serie is inmiddels te zien op Netflix en heet “Penny Dreadful” Deze serie ga ik zeker nog kijken. Ben dus heel benieuwd.

Helaas aan leuke dingen komen ook een eind. Zo ook aan deze avond. We kregen een trommeltje mee met ons toetje. Die ik in de ochtend pas opat. Het was hangop, een bekertje met een noten/zaden mix en een noten/fruit reep. Ook kregen we nog een geweldige goodiebag mee. Met heel veel leuks erin.
eventcollage

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Streamteam event

  1. Wat gaaf dat jullie voor dit event waren uitgenodigd. Leuke blog! Ik werd wakker en moest weer aan je denken. Vandaar dat ik midden in de nacht op je site snuffel. Ondanks dat ik weet hoe het is om je kindje te verliezen, heb ook ik maar weinig troostende woorden. Ik zou van alles voor je willen doen, maar ik weet ook dondersgoed dat jullie het zelf moeten doen. Op jullie manier en jullie tempo. Lieve Debbie, veel sterkte en een dikke knuffel.
    Healthy Mommy onlangs geplaatst…Je bent niet de enige die…My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge