Take a look at my life 32

image_pdfimage_print

De tweede week van de vakantie is in gegaan en heb nu ook echt het vakantie gevoel. Lekker weer, leuke dingen doen en lekker eten.

insta32

*Maandag zijn we opzoek gegaan naar een kleine begraafplaats waar er familie van mijn man ligt. Normaal zouden we dit niet zo snel doen, maar sinds het overlijden van Daan ineens wel. Daarna zijn we gewoon wat gaan rondrijden en kwamen we uit bij Delfzijl, daar hebben we gewoon heerlijk even van het zonnetje en het uitzicht genoten. Op de terug weg naar huis nog even een ijsje gegeten bij de MC Donalds.
*Dinsdag een heerlijke rustige dag gehouden want we hebben een dagje ingepland voor de volgende dag.
*Woensdag zijn we heerlijk een dagje naar het Safari Park geweest, waar ik al eerder over vertelde. Daarna nog even langs Maassluis daar hebben we echt de meest heerlijke hamburger gegeten met zelfgemaakte friet erbij. Toen was het tijd voor een toetje bij me broer.
*Donderdag genoten van het heerlijke weer op het balkon, soms was het even te heet om er te blijven zitten ondanks de parasol. Het was een heerlijke rustige dag dus weer. Ik had nog een ananas in de koelkast en heb daar een halve van gegeten. Zo lekker… Nog even een avond plaatje voordat ik naar binnen ging.
*Vrijdag hebben we tijd gemaakt voor de bbq, het was er goed weer voor.
*Zaterdag eerder de week kreeg ik van de buurman 4 kleine meloenen, en daar genoot ik vandaag van. At er gelijk 1 helemaal op.
*Zondag vakantie is er ook voor om lekker rust te pakken dus dat hebben we vandaag ook lekker gedaan.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge