Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film

image_pdfimage_print

××Dankbaar voor kleine of misschien wel grote momentjes in het leven en wat is het toch mooi om ze af en toe te delen met jullie. Maar het is mezelf ook bewust maken dat er zoveel mooie dingen in het leven zijn.××IMG_20151121_224359

✩ Let,s Gro waar ik aanwezig mocht zijn, al die mooie contacten die ik daar heb gelegd. Zo waardevol, en dan ook mijn verhaal van Daan mogen vertellen
✩ Voor sinterklaas cadeautjes zorgen voor de dochter van mijn vriendin
✩ Harry Potter kijken, ja voor de zoveelste keer, omdat het kan
✩ Kerststerren die we bij Tuinland kochten en nu mooi op tafel staan
✩ Een onwijs lief cadeautje krijgen van Sinterklaas voor Daan
✩ Annelies die even bij me langs kwam op de kinderboerderij, scheelde me een ritje heen te fietsen om iets af te geven voor pakjes avond

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?