The Guilty Pleasure Tag

image_pdfimage_print

Film
Hmmm… dat zijn er zoveel, maar als ik moet kiezen zal dat toch de Harry Potter films zijn, en de serie van Lord of the ring
images

Serie
Goede tijden slechte tijden, dit kijk ik al vanaf het begin. En ik blijf eraan verslaafd. Gewoon een stukje ontspanning op een dag…
Heb nu ook de serie “Orange is the new black” ontdekt, en vind hem echt geweldig
Orange-Is-The-New-Black-Cast

Muziek
Ben altijd fan geweest van de backstreet boys, (verklaar me maar voor gek, maar schaam me er lekker niet voor hihi) en nu nog vind ik hun muziek geweldig. Daarnaast luister ik ook graag naar Jan Smit en Nick en Simon.
backstreet_boys_35670

Activiteit
Sporten op de sportschool, maar dat staat nog even stil na mijn zwangerschap.
IMG_20140226_204018

Absurde verzameling/belachelijke aankoop
Hmmm lastig, ik verzamel olifanten maar of dat nou absurd is dat geloof ik dan weer niet. En een belachelijke aankoop kan ik me eigenlijk niet echt herinneren.
Photo-13-03-13-17-17-05

Crush
Dat is niet zo moeilijk, ik ben heel erg verliefd op mijn kleine mannetje Daan. Ik wist niet dat je zoveel van zo,n hummeltje kan houden. Wat een overweldigend gevoel is dat.
IMG_20140622_182527

Kleding
Als ik thuis ben hou ik ervan om lekkere makkelijke kleding te dragen. Dan draag ik gewoon lekker een zachte trainings/huis broek met een shirt erop. Maar gewone kleding, een fijn zittende spijkerbroek en daar een shirt/bloes op.
whkmp-dreamcovers-huispak-blauw-wit

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “The Guilty Pleasure Tag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge