Take a look at my life 36

image_pdfimage_print

Een week met vele afspraken, werken op de kinderboerderij en 2 bijzondere dagen die heftig waren.

IMG_20150907_133632Soms mag je jezelf eens verwennen met een heerlijke muffin, deze zijn zo lekker van de Lidle vandaan. Maandag at ik deze traktatie.

IMG_20150908_133613Dinsdag was ik in de stad op zoek naar een draakje om te kunnen geven voor de verjaardag van Sem. En altijd als ik in de stad ben moet ik even langs Musjes gaan. Daar een lekkere kop thee drinken en wat kletsen met het personeel.IMG_20150908_153705Ook kwam ik nog in een winkel die ik niet kende, trouwens waar ik dat draakje kocht die winkel kende ik ook nog niet. Maar ik kocht dus nog een hele mooie ketting met een engelen roeper eraan.

Natuurlijk nog even woensdag op de kinderboerderij aan het werk geweest. Dit keer kon ik weer even helpen met voeren wat ik best wel weer leuk vond.

Donderdag had ik een afspraak staan in Zuidlaren met een natuurarts waar ik al eerder was. Mijn lichaam is zich heerlijk aan het schoonmaken.

Ik vertelde al over vrijdag en zaterdag wat ik toen heb gedaan…

IMG_20150912_180531Uiteten op zaterdag, het was gezellig. Helaas niet echt bijzonder wat je er kon eten van het buffet. Wat dan wel weer jammer was. Dit was dan ook eenmaal hier.IMG_20150913_142957Een impressie wat we hebben gegeten, zoals je kan zien een beetje de normale dingen. Veel dingen waren ook niet echt heel warm meer.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge